Yritys

Baritec Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kemianalan jakelija . Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme ja päämiehillemme kilpailuetua markkinatuntemuksellamme, tuotetietoudellamme sekä sovellus- ja logistisella osaamisellamme. Tavoitteenamme on löytää tehokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja alan alati muuttuviin haasteisiin ja tarpeisiin, läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja päämiestemme kanssa.

Baritec Oy perustettiin vuonna 1994, markkinoimaan ja myymään EVOH ja liimamuoveja, jotka ovat edelleen tänä päivänä yrityksen menestyksen kulmakiviä. Baritecin perustaja on Leif Schauman, joka toimi  muoviraaka-aineteollisuudessa jo seisemänkymmentä luvun puolivälistä.

Antti Puotilan ura Baritec Oy:ssä alkoi vuonna 2006 osakkaana ja myöhemmin pääomistajana. Antilla on pitkän liikeenjohdon kokemuksen lisäksi yli 30 vuoden kokemus kemikaalien ja muoviraaka-aineiden myynnistä ja markkinoinnista.

Kristian Wirkola aloitti työskentelyn Baritec Oy:ssä maaliskuussa 2011 ja vastaa teknisestä myynnistä. Kristianilla on pitkä kokemus muovialan myynnin ja teknisen asiakaspalvelun puolelta. Hänen markkinaosaamisensa ja teknisen puolen asiantuntijuus auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamaan heille aina soveltuvimman ratkaisun.

Jessica Malmberg, liittyy myynti-insinöörinä Baritec:in joukkoon helmikuusta 2019. Jessica on äskettäin valmistunut kemian tekniikan diplomi-insinööri, suuntauksena polymeeri teknologia. Hänellä on aiempaa kokemusta kesätöistä ekstruusiopäällystyksen laadun valvonnasta, ruiskuvaluprosessista ja flexo-painatuksesta.

Baritec Oy toimii Suomen lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Baritec Oy:n toimisto sijaitsee Espoossa. Varastomme sijaitsevat Mäntyluodossa, Kotkassa sekä Riihimäellä.